Quickfit Control

3,100.00 ден

Quickfit Control

3,100.00 ден

Вистинскиот избор за стапало со нормален/висок заоблен дел. Влошката е тесна и лесно се вклопува, специјално дизајнирана за тесни копачки и обувки за лизгање на мраз која овозможува зголемена контрола и поддршка.

  • Максимална контрола во копачки за фудбал

Карактеристики:

Број

34 - 52

Амортизирање

1

Поддршка

3

SKU: 100%CONTROL-1-1-1 Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quickfit Control”

Your email address will not be published. Required fields are marked *