MEDICAL GREEN SOFT

7,400.00 ден

MEDICAL GREEN SOFT

7,400.00 ден

Medical Green Soft обезбедува редизајнирана рамнотежа која ги стабилизира стапалата и ја распоредува тежината рамномерно со цел да ја редуцира концентрацијата на притисокот, особено на петата. Еластичниот материјал на горниот слој го спречува триењето, додека мемориската пена обезбедува зголемена апсорбција на шокот и удобност при чекорењето. Медицинската влошка е изработена специјално за чувствителни стапала за да помогне во намалувањето на болката во истите, исто така е одлична за пациенти кои имаат дијабетис во предулцеративни услови како превентивна нега за да се спречи истата состојба да напредува повеќе. Медицинскат влошка е со одлична мекост, обезбедува лесна поддршка на лакот на стапалото и е соодветена за голем број на обувки.

Карактеристики:

Број

34 - 52

Амортизирање

3

Поддршка

1

SKU: MEDICALGREENSOFT Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEDICAL GREEN SOFT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *