Quickfit Balance

3,100.00 ден

Quickfit Balance

3,100.00 ден

Претходно-модулирана стандардна влошка, одлична за фитнес и други спортски активности, како и за употреба во секојдневните обувки. Претходно-модулираната поддршка на лакот на стапалото може да биде прилагодена во домашни услови, преку модулирање на топлина во конвенционална фурна. Нуди одлична апсорпција на шокот и удобност со умерена поддршка.

  • Нашата најпродавана Quickfit Custom влошка

  • Подготвени за носење и конвенционално прилагодување преку модулирање на топлина во домашни услов

Карактеристики:

Број

34 - 52

Амортизирање

2

Поддршка

2

SKU: 100%CONTROL-1 Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quickfit Balance”

Your email address will not be published. Required fields are marked *