MEDICAL GOLD

6,800.00 ден

MEDICAL GOLD

6,800.00 ден

Умерено амортизирана, 100% медицинска влошка кој обезбедува слична поддршка како Medical Silver, но со потесна форма. Medical Gold е специфично дизајниран за тесни стопала и потесни обувки. Одличен избор е за обувките кои имаат доста место за влошка, како на пример, формални чевли, чизми или обувки за велосипедисти и скијачи. Горниот слој кој е долготраен и е направен од материјал кој личи на кожа и дише, формира удобно и меко чувство под стапалата, додека пак патентираната динамично-балансирана подлога на Footbalance ги поддржува стапалата на соодветното место. Новиот дизајн со поширок простор кај палецот и поттесна перничка кај петата нуди подобрено вклопување и ја одржува медицинската влошка во место без разлика на обувката, притоа обезбедувајќи му поголема поддршка на корисникот.

Карактеристики:

Број

34 - 48

Амортизирање

2

Поддршка

2

SKU: MEDICALGOLD Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Additional information

color

Black, Blue, Brown

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEDICAL GOLD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *