ACTIVE PROFILE

4,300.00 ден

ACTIVE PROFILE

4,300.00 ден

Дизајнирани за жени, Active profile, е тесно-широка влошка со лесна амортизација. Обезбедува одлична удобност за тесни секојдневни и формални обувки, или за обувки кај кои не се остранува влошката. Носете ги овие влошки во вашите патики или чевли за одлична удобност.

  • Вистинска кожа

  • Број еден избор за секојдневни и формални обувки

Карактеристики:

Број

36 - 42

Амортизирање

1

Поддршка

1

SKU: ACTIVEPROFILE Categories: , , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACTIVE PROFILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *