DYNAMIC COMFORT

4,300.00 ден

DYNAMIC COMFORT

4,300.00 ден

Дизајнирани за мажи, Dynamic comfort се влошки со стандардна широчина и со средна или умерена амортизација. Обезбедува амортизирана удобност кај секојдневни и формални обувки кај кои се отсрануваат влошките. Одлични се за чизми и безбедносни чевли кои се пошироки и повеќепространи кај пределот на палецот.

  • Вистинска кожа

  • Број еден избор за секојдневни и формални обувки

Карактеристики:

Број

40 - 46

Амортизирање

3

Поддршка

1

SKU: DYNAMICCOMFROT Categories: , , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DYNAMIC COMFORT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *