Quickfit Balance Narrow

3,100.00 ден

Quickfit Balance Narrow

3,100.00 ден

Претходно-модулирана, тесно-широка влошка, одлична за фитнес и спортски активности како и за употреба во секојдневните обувки. Претходно-модулираната поддршка на лакот на стапалото може да биде прилагодена во домашни услови, преку модулирање на топлина во конвенционална фурна. Нуди одлична апсорпција на шокот и удобност со умерена поддршка.

  • Нашата најпродавана Quickfit Balance Custom влошка за тесни стапала

Карактеристики:

Број

34 - 52

Амортизирање

2

Поддршка

2

SKU: 100%CONTROL-1-1 Categories: , Tags: ,

Забелешка
Влошките FootBalance 100 % по мерка се изработуваат во Специјализираните продавници на FootBalance, според стапалата на поединецот на лице место за 10 минути.

Закажете термин преку порака или јавете се на телефон 078 43 83 83

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Quickfit Balance Narrow”

Your email address will not be published. Required fields are marked *